Ja vad säger man

Fick en del av en låttext på mailen från "nån" som tyckte att den passade mig.

"She´s got her daddy´s tongue and temper.
Sometimes her mouth could use a filter.
God shook his head the day he buildt her
Oh but I bet he smiled
Always up to something,
crazy got nothing on her"

Jag känner som så här....kan inte vara möjligt!

Nu har vi kastat alla smågrisar i säng, en sover och den andra påstår att klockan snurrar jämt så det är inte så noga vad visarna står på, SUCK säger mamma och vet vart tösen får alla dumheter ifrån!


Makrill

Jag vet att makrill är nyttigt och att det är gott men det luktar fan-i-mej pill-i-rumpa.
Serverade det till mina barn på frukostmackan imorse och nu går de runt och stinker sen är det väl inte optimalt då den lilla äter med hela kroppen.....satana

Idag ska vi ha en dag utomhus och då regnar det för en gångs skull, men lite regn har aldrig hindrat mina huliganer.
 Min fina magnolia som jag plantera för 2 år sedan har för första gången fått gröna blad och växt en hel del....eller ja fram till igår iaf då min son körde traktor i blomlandet. Då ligger den plant med markytan och jag försökte rädda den och stöttade upp den. MEN en timme senare kommer min son och tuggar på nått samt har 2 gröna blad i händerna....självklart min stackars magnolia
Läste igår om magnolia och största problemet m att få en sån att trivas är för mycket drag och jag köper det för det är tydligen för mycket drag i min son för att jag ska få mitt jävla magnoliaträd!!!

Ígår skrev jag en statusuppdatering på facebook om att mina barn leker sååå fint nu.....nån talade tydligen om det för mina barn och det resulterade i att tösa bitchslappade min son rejält imorse, efter att han tagit sönder hennes nya målarbok....jag drog isär dem och efter tio min upptäckte jag att tydligen finns det ljudfrekvenser bara barn kan höra.
Då hörde de tydligen gongongen för rond nr 2 och de brakade ihop igen rullade runt på golvet, sonen med hårtussar i nävarna och tösa skriker som en stucken gris.
Som en god mor ryter jag till och drar isär de och skäller som en bandhund...då tittar tösa på mig och säger "ska det bli en sån där dag då du är arg på oss"
Jag ger upp


Jösses

Jag ställde mig nyvaken och vacker för att ge mina små guldkorn frukost då min dotter säger "mamma jag tycker att du borde duscha, för du ser skitig ut"
Självklart blev jag förnärmad och tog hennes frukost och slängde den i vasken medan jag skrek "det är erat fel att jag förfaller snabbare än en kotlett i stekande sol"
Eller nja det var det jag ville göra men jag tog fram den fina personen i mig och sa...."oj då, då kanske mamma får duscha efter frukost"....det är då hon säger
 "ja vi äter först men jag vill inte sitta bredvid dig för då tappar jag nog matlusten"

Hur skitig är jag??

Idag har jag trollat bort ett barn och borde ta tag i allt som borde göras, men känner att jag letar efter den där kraften.....jag laddar med en andra frukost och sen ska jag lära mannen på 2 år hur man dammsuger.
Det är själva ordet BARNARBETE som ger en negativa vibbar men att se barn göra rätt för sig är en känsla som uppfyller mig med lyckorus.
Jag vill gärna säga att jag har barn för att jag tycker det är roligt men halva poängen är allt de kan hjälpa en med under livets gång...precis som en blind skaffar ledhund skaffar jag barnen för att underlätta mitt liv på sikt......just nu känns den planan allt annat än vattentät.....

Rövsnatteri

Har ju inte bloggat på ett tag men nu känner jag att alla tankar behöver få komma ut lite.

Kan väl inleda med en sms konversation som jag hade med en av mina vänner som fött sig ett barn och vi kom in på att vissa muskler i en kvinnas kropp inte blir fullt så spänstiga efter en förlossning

-Nu kan man parkera en liten traktor i muffsan utan att du märker något...
-Jo tack, igår ramla det ut en skogaholmslimpa på Ica, En jag hade tänkt ta utan att betala...
-Hahaha du för ju stoppa stöldgods i röven fattar du väl.
-Rookiiemisstag
-Skönt att denne diskussion äger rum på sms och inte på facebook
-Den kanske hamnar på facebook, pratar du inte m alla så här?
-Jo visserligen men svärmor skulle bli bestört
- Har hon svårt för rövsnatteri eller ditt språkbruk?
-Rövsnatteri, hon blir vansinnig
-Oki har hon blivit bestulen av rövsnattare?
-Inte bara det, hon höll själv på att bli rövsnattad när hon var 32 år

Känns skönt att man har vänner som förstår en iaf!

Men idag är vi bara glada över att en annan nära vän äntligen kommit hem till oss igen efter en otäck utlandsresa.....


RSS 2.0