Dubbelmoral och ilska

Vet inte om mitt största fel här är att jag verkligen skriver när man jobbat natt och dessutom är hormonell som attan.
Jag hatar (eller ogillar väldigt mycket) folk som tar ställning på facebook. Jag riktar mitt ogillande främst till dem som tar ställning i ganska uppenbara saker eller i min värld vissa  självklara saker.
Man ser grupper av folk som är emot exempelvis barnporr. Det jag frågar mig då är varför finns det inga grupper på facebook som är för barnporr? Förmodligen för att det är så onaturligt och vidrigt att ingen frisk person tar ställning för pedofiler utan de enda som accepterar pedofiler är deras jämlikar
Ska det ens vara ett ställningstagande?

Men det som fick tankarna att snurra var ett annat av alla dessa ställningstagande.
Put ♥ this ♥ on ♥ your ♥ status ♥ if ♥ you ♥ know ♥ someone ♥ who ♥ has ♥ or ♥ had ♥ cancer! ♥ All I want for the new year is a CURE! 93% won't copy and paste this...will YOU???
Saken är att alla känner någon som har eller har haft cancer och finns det någon av dessa som inte vill att man ska kunna bota all slags cancer?
Dumma dumma människor. Men ta denna mening och sätt den i din status så vet alla att just du inte tillhör i den gruppen personer som vill spränga alla forskningsinstitut som försöker rädda fler cancerpatienter. För kanske finns ni därute. Ni som tycker att cancer är en jävla bra grej.

Jag eldade upp mig lite och gick sedan in i duschen och kom plötsligt på ännu en sak som jag hatar. Alla dessa listor men frågor som "vad är den lyckligaste stunden i ditt liv" Vad ska man svara på den frågan?
Dagen då jag träffade min man? - Men hade du inte träffat honom hade du träffat någon annan och du hade fortfarande skrivit samma mening fast om en annan person.
Dagen då jag födde min/mina barn - Ja visst man fick något man älskar högt men att ha ett underliv där det känns som något gått på med bultsax och stämjärn. Samt att man som någorlunda frisk människa alltid älskar sina barn oerhört

RSS 2.0