satans jävla snö

Jag har lagt i snitt 2-3 timmar om dagen på att skotta och nu har jag ont.
Min rygg känns som den ska gå av och min mage är som ett hårt nystan, stackars barn.

Jag kom hem imorse efter att ha jobbat natt och skottade då i nästan 2 timmar sen gick jag in och sov i 3 timmar. När jag vaknade insåg jag att det var bara att gå ut igen så med Takida i mp3-spelaren hiva jag snö och skrek könsord.
Jag står med min glashala uggs och ibland när jag kastar iväg snö så följer skyffeln med och det var väl ren tur att det inte kom några förbipasserande för då hade jag åkt dit för dråp. Jag lyckades med bedriften att ramla 4 gånger och jag kan tänka mig att med min gigantiska mage såg det hela ganska komiskt ut.

När jag hade hållt på i 1½ timme kände jag hur jag var färdig att svimma så jag gick in och drog fram mitt trumfkort.
Om man har svärföräldrar som är bönder innebär inte detta bara att man kan få färska ägg och julskinka utan i varje vettig bondes ägo finns det en traktor. Så med en höggravid kvinna och en man med influensa så är det väldigt tacksamt när svärfar lovar att komma i kvällningen och att han ska ta med sin traktor för att ta bort all vidrig snö.

Tack gode gud att jag valde en bonnapöjk.


Rusa runt

Idag skulle jag sova middag men så blev det inte. Först hade jag såna där viktiga saker för mig men när jag kommer på mig själv med att förbereda middagen genom att skala potatisen nu insåg jag att jag är en bluff.
Jag vill vara en sån person som tänder ljus och sätter på ljuv musik när jag kryper ner i ett skumbad och sippar på ett glas vin. Så jag tänker att om jag bara hade tid skulle jag minsann unna mig det.
Sanningen är att när jag tänd mina ljus och musiken är på ligger jag där och drar i mig vinet i ett svep för jag gillar ju egentligen inte vin. Sen kommer rastlösheten. Det blir varmt och jag försöker tänka på något fint men helst av allt skulle jag bara vilja ha ett stoppur som talar om för mig hur länge jag behöver ligga kvar innan jag äntligen får gå upp.
Jag får helt enkelt inse att jag är en människa som vill att det ska hända saker och sucka för att jag har så mycket att göra. När kvällen kommer blir det en snabbdusch där man spolar av alla luktande områden och kör lite deo innan man somnar på soffan till något skitprogramm som bygglov.

Jag är den enda personen som tycker halvdåliga filmer är bra för då kan jag somna gott i soffan. Är det en bra film ska man sitta käpprätt upp för att inte somna ifrån.

Hur blir man en njutningsmänniska???

Spermaharen

Nu var det ett tag sen jag bloggade men jag kom på en sak som jag funderat på ett tag.
När jag var gravid förra gången så förstod jag förloppet från samlag till förlossning. Fö er som inte fattat hur det går till så kommer en snabbgenomgång.
Jag låg med min karl, spermier simmade runt i min kropp. En av dessa slemmiga figurer fastnade i min livmoder och alla andra spermier insåg att loppet var kört och rann ut samma väg de kom!
Sen frodades denna lilla spermie och blev till sist ett barn på 54 cm med en vikt på 3,8  När hon låg där i livmodern så växte magen så att det knakade.
Inga konstigheter

Den här gången har det hela gått mig förbi, det har inte gått till på samma sätt som det gjorde sist
Jag låg med min karl (samma som förra gången) och slemmiga spermier simmade runt i min kropp och en simmade in i livmodern men det här var attackspermier av ett annat slag. Så de som blev över försvann inte ut utan de måste ha hittat andra stället att hänga sig fast på. De har trängt in i andra celler och där har de sakteliga börjat växa till monsterspermier. Att cellerna har vidgat sig har i sin tur medfört sig att allt har växt denna gången men främst mage, lår och rumpa.

Frågan är hur länge ska dessa monsterspermier kapa mina celler och kommer de någonsin försvinna eller kommer jag aldrig mer att komma i mina jeans!


RSS 2.0