Det är dyrt!

Har haft full rulle hela dagen och när jag till slut kom hem så stod min karl och väntade på mig. Vi skulle åka och klippa klorna på Hulda. Lite småstressad kommer jag infarandes i djuraffären. Damen som brukar klippa Huldas klor tittar på oss och säger "jag tror visst att någon lagt på sig lite"
Jag blev förnärmad och tänkte först fräsa något elakt tillbaka innan jag förstår att det är Hulda hon menar.
Anledningen till att detta är lite känsligt är att jag har fettat på mig vilket inte är så konstigt med tanke på att jag käkat som om varje måltid var den sista. Särskilt nu när man vart barnledig.
Men imorgon är en annan dag.

Vi pratade om att gå på klassträff och att många känner krav på att visa att dem är framgångsrika och blivit riktiga pumor sen man sågs sist. Alla såna ambitioner är borta för mig. Jag bestämde mig idag att jag tänker inte försöka bättra på mitt utseende genom att gå ner några kg eller köpa något läckert fodral. Detta beslutet känns väldigt rätt och dessutom lyfte en sten från mina axlar då jag bara har till imorgon på mig.
Så imorgon blir det strumpbyxor!

När jag till slut kom hem så var jag tvungen att gå och knoppa någon timme eftersom jag ska jobba inatt. Så jag drog i mig en kopp te och bädda ner mig. Vakna två timmar senare av att det var kallt som i en isbjörnsröv i huset. Jag hade gåshud på tårna...då kan jag passa på att berätta att när jag var ung så hatade jag kroppsbehåring så en dag när jag såg att jag hade fjun på mina tår åkte rakhyveln fram. Detta har lett till att jag idag har 5 långa svarta hårstrån på varje tå....inget för sveriges alla tåsugare.
Haha nu när vi ändå har strumporna av kan jag även berätta att jag även hade fjun på magen när jag var ung....det har jag inte längre...
Det finns lite att raka på denna runda skapelse.

Jag skulle egentligen berättat om hur min karl ljuger för mig om viktiga saker men nu ska jag duscha så det får vi ta en annan gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0