Rusa runt

Idag skulle jag sova middag men så blev det inte. Först hade jag såna där viktiga saker för mig men när jag kommer på mig själv med att förbereda middagen genom att skala potatisen nu insåg jag att jag är en bluff.
Jag vill vara en sån person som tänder ljus och sätter på ljuv musik när jag kryper ner i ett skumbad och sippar på ett glas vin. Så jag tänker att om jag bara hade tid skulle jag minsann unna mig det.
Sanningen är att när jag tänd mina ljus och musiken är på ligger jag där och drar i mig vinet i ett svep för jag gillar ju egentligen inte vin. Sen kommer rastlösheten. Det blir varmt och jag försöker tänka på något fint men helst av allt skulle jag bara vilja ha ett stoppur som talar om för mig hur länge jag behöver ligga kvar innan jag äntligen får gå upp.
Jag får helt enkelt inse att jag är en människa som vill att det ska hända saker och sucka för att jag har så mycket att göra. När kvällen kommer blir det en snabbdusch där man spolar av alla luktande områden och kör lite deo innan man somnar på soffan till något skitprogramm som bygglov.

Jag är den enda personen som tycker halvdåliga filmer är bra för då kan jag somna gott i soffan. Är det en bra film ska man sitta käpprätt upp för att inte somna ifrån.

Hur blir man en njutningsmänniska???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0